Dal-Bo skifter direktionen ud

Første oktober tiltræder et nyt ledesteam i Dal-Bo. Det er en del af et generationsskifte, der har været planlagt.

Pr. 1. oktober træder Dal-Bos direktion tilbage og overlader pladsen til et nyt ledelsesteam med Carsten Abel som administrerende direktør.

Hermed påbegyndes rejsen mod implementeringen af en ny ambitiøs strategi under ledelse af bestyrelsesformand Anja Plougmann.

Det sker med afsæt i den nuværende platform, der står på et solidt fundament af 70 års erfaring med udvikling, produktion og salg af redskaber til jordbearbejdning.

Det skriver Dal- Bo i en pressemeddelelse.

Dal-Bo er vokset kraftigt de senere år og har introduceret flere innovative produkter på markedet. På Agritechnica 2015 lancerede firmaet en ny stortromle med 24,2 meters arbejdsbredde og i 2017 en knivtromle med hidtil uset kapacitet. Når portene åbner for Agromek senere på året, er Dal-Bo klar med flere nyheder.

Firmaet har gennem de sidste 70 år udviklet sig kraftigt indenfor udvikling og produktion af redskaber til jordbearbejdning, og er i dag en af verdens førende producenter af tromler. Produkterne sælges i ca. 40 lande verden over.

Det er baggrunden for at det nu er tid til et generationsskifte.

Teamet består ud over direktør, Carsten Abel af salgschef Torben Norlyk Pedersen, der tiltræder pr.
1.oktober 2018, og produktionschef Bo Toft Hansen.

Det nye team

Carsten Abel (51) er uddannet produktionsingeniør og kommer til Dal-Bo med en stor og velassorteret værktøjskasse indenform organisationsudvikling og ledelse. Foruden uddannelsen som
produktionsingeniør, har han erfaring fra både produktion og salg af kvalitetsprodukter til krævende, professionelle kunder. Senest var Carsten administrerende direktør for Mercedes-Benz København.

Bestyrelsesformand Anja Plougmann er glad for at kunne sætte en stærk leder i spidsen for Dal-Bo.

"Carsten kommer med indsigt i både produktion og salg og måske mindst lige så vigtigt friske øjne fra den
kommercielle del af lastvognsbranchen, som de seneste årtier har gennemgået en udvikling, der på mange måder ligner det, vi ser indenfor landbrugsmaskiner i øjeblikket", siger hun.

Torben Norlyk Pedersen (39) kommer fra en stilling hos Agrometer, hvor han siden 2012 har været eksportchef med ansvar for at opbygge en forhandlerstruktur rundt om i verden. Før det har han bl.a. arbejdet for AGCO Corporation med udvikling af distribution af bl.a. Fendt og Massey Ferguson i dele af Østeuropa og Kina. Hos Dal-Bo får han titlen salgschef med reference til Carsten Abel.

Kaj Pedersen deltager

Kaj Pedersen, mangeårig direktør og ejerleder i virksomheden bidrager aktivt i generationsskiftet og den ikoniske leder gennem mange år sørger for, at den nye ledelse får de bedst mulige forudsætninger.

Selv om Kaj efter 50 års dedikeret arbejde for og udvikling af Dal-Bo går på pension, deltager han således aktivt i at sikre, at alle kunder bliver godt overleveret, og Kaj vil fortsat være synlig i en overgangsperiode.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.