Danish Agro får Bednar på plakaten

Fem Danish Agro forhandlere skal forhandle de tjekkiske Bednar redskaber, som dermed ikke længere er at finde hos MI.

Fra næste måned udvider de fem Danish Agro-ejede maskinforretninger – Røstofte Maskiner, Ringe Maskinforretning, AP Jørgensen, Vinderup Maskiner og Traktor Høst - deres tilbud med den komplette portefølje af redskaber fra den tjekkiske producent, Bednar.

Det betyder også at MI, Maskinhandler Indkøbsringen nu i samme forbindelse siger farvel til de gule redskaber.

Bruddet mellem Bednar og MI, som gennem de sidste otte år har distribueret Bednar´s produktprogram
gennem en del af sit danske forhandlernet, kommer ifølge adm. direktør for MI, Kristian Jakobsen efter gensidig aftale, idet Bednar gerne vil forfølge deres nye strategi om at distribuere deres produktprogram gennem nationale traktordistributører.

"Dette skifte er senest set i forsommeren i England, hvor Bednar indgik en aftale med Case IH. Hos os betyder det også, at Bednar her i huset ikke længere konkurrerer med vores øvrige redskaber fra Kuhn, som det til en vis grad tidligere har været tilfældet", siger adm. direktør for MI, Kristian Jakobsen.

Adm. direktør i Danish Agros Maskindivision, Jens Skifter, ser store perspektiver i aftalen.
"Jeg er sikker på, at der er store perspektiver for danske landmænd i den aftale, vi har lavet med Bednar. Deres produkter har været solgt i Danmark igennem nogle år, og vi hører kun positiv feedback fra de landmænd, som anvender dem", siger han.

Bednar er især stærke inden for jordbearbejdning og såmaskiner, og der arbejdes lige nu på planer for en større lancering og demonstrationsrunde af Bednars produkter i Danmark til foråret 2021. Med det nye samarbejde er mærket repræsenteret i 11 afdelinger fordelt over hele Danmark.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.