Bednar klar med ny 12 meters diskharve

Bednar stiller op med stort materiel til jordbearbejdning og såning.

Den tjekkiske producent, Bednar, der er kendt for stort og stærkt materiel, stiller offensivt op på Agritechnica, hvor man bl.a. vil vise den nye 12,4 meters diskharve, Swifterdisc, samt de nye Omega-såmaskiner.

Producenten venter stor interesse for diskharven Swifterdisc XE 12400 profi. Den vises på Agritechnica i en profi version, som betyder, at maskinen er Isobus kompatibel og derved styres via traktor terminalen. Nyheden har pivoterende fronthjul og mulighed for trash cutter eller crossboard.

Opdateret Fenix-harve

Blandt harverne stiller Bednar også op med Fenix FO 5000, som er en ny og opdateret udgave af producentens velkendte stivtandsharve. Den er horisontalt fjederudløst og med tand bag transporthjul, så harven kan benyttes selv med valsen løftet af jorden.

Endelig stiller Bednar med de nye Omega 00 såmaskiner på Agritechnica i en fire meters version, Omega OO 4000 FL. Maskinen vil blive præsenteret i en foldbar version, men fås også i en fast udgave.

Producenten fremhæver bl.a. de særlige A diske, som sidder i X-form, således at maskinen ikke trækker til siden. Der er mulighed for montering af Alfa Drill frøkasse.

Maskine og frøkasse er hundrede procent Isobus og styres via én terminal. Maskinen indsås og sluttømmes via rør, som sidder bagest på maskine. Dertil offset såskær og offset pakkehjul.

Hal 12, stand B06.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle