Danish Agro slår maskinaktiviteter sammen i Finland

Tidligere John Deere-forhandler fortsætter nu med Claas, som Danish Agro ellers havde startet op i andet selskab.

Indtil for nylig så Danish Agro ud til at skulle være John Deere og Claas-forhandler med to forskellige selskaber i Finland.

For nylig mistede Danish Agros finske datterselskab Hankkija sin mangeårige forhandling af John Deere, mens Claas egentlig skulle afsættes via Danish Agros nystartede selskab Finnish Agro Machinery Oy.

Nu meddeler Danish Agro så, at man integrerer sidstenævnte selskab med Claas-maskiner i det store datterselskab Hankkija.

Danish Agros topchef Henning Haahr, ser et stort potentiale i denne beslutning, lyder det i en pressemeddelelse.

“Dette er en unik mulighed for at kunne fokusere 100 % på at tilbyde de finske landmænd kvalitetsprodukter fra CLAAS. De er markedsledere inden for høstmaskiner i Europa, og de har en stærk portefølje af kvalitetsprodukter. Jeg er overbevist om, at partnerskabet mellem Hankkija og CLAAS vil være til fordel for de finske landmænd”.

Med omrokeringen vil de finske landmænd både kunne få service og reservedele til John Deere og Claas hos Hankkija fremover.

Øverste chef for Danish Agros maskinaktiviteter Jens Skifter mener, at Hankkija og dermed Danish Agro kan øge sin markedsandel på høstmaskiner i det nye setup.

"Hankkija vil øge sin position inden for høstmaskiner, idet Claas er markedsleder i Europa inden for finsnittere såvel som mejetærskere. I forhold til salg af traktorer ser vi en positiv vækst på alle vores markeder, og Claas traktorer er oven i købet markedsleder i de Baltiske lande. Jeg ser et stort potentiale i denne nye struktur”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.