Dansk virksomhed blandt nominerede til ny ingeniør-pris på Agritechnica
Danfoss er blandt de 20 nominerede til prisen System and Components Trophy 2019 med en ny frontlæsserstyring og ny styring af liften.

På søndag åbner verdens største udstilling for maskiner og teknik til landbruget. Agritechnica bliver igen igen et sandt mekka af maskiner og nyheder, og i år har arrangørerne bag udstillingen introduceret en ny hæder, der skal tilgodese folkene bag mange af nyhederne på udstillingen.

System and Components Trophy 2019, Ingeneers choice, er navnet på prisen, hvor en jury af udviklingsingeniører fra forskellige producenter har udvalgt 20 nominerede virksomheder. Ud fra disse 20 nominerede kåres tre vindere.

Selvom 20 virksomheder ikke er mange ud af næsten 2.800 udstillere på dette års Agritechnica, så er danske Danfoss faktisk en af de nominerede til prisen - endda med to produkter.

Det ene er en ny frontlæsserstyring, hvor Danfoss via eletro-hydrauliske ventiler og software har lavet en intelligent frontlæsser-løsning med over 15 forskellige smarte funktioner, der kan lette arbejdet med frontlæsseren.

Danfoss leverer for mia. til landbruget Maskiner Lørdag 19. oktober 2019 · 00:00

Nummer to produkt er en ny generation lift-kontrol, hvor Danfoss med en ny algoritme kan lave aktiv dæmpning af traktorens trepunktslift. Dermed kan systemet dæmpe svingninger i liften med op mod 50 pct.

»Som leverandør af komponenter og løsninger til landbruget er vi da stolte over at komme med i selskabet af nominerede til prisen«, fortæller Thomas Langer, udviklingsansvarlig for landbrugssegmentet hos Danfoss Power Solutions.

Vinderne af System and Components Trophy 2019 offentliggøres søndag på Agritechnica. Følg med på landbrugsavisen.dk, som dækker Agritechnica på kryds og tværs.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.