Danske brødre indtager britiske maskinstationer
Dansk online markedsplads storhitter blandt britiske maskinstationer, som i stor stil bruger den til at annoncere deres tjenester til kunder i lokalområdet.

Oprettelsen af britiske maskinstationer på den danske online markedsplads FarmBackup er gået som en steppebrand i de første to måneder, som tjenesten har været aktiv på de britiske øer.

”Vi er gået målrettet efter maskinstationerne derovre, og i løbet af de måneder har vi set en vækstrate som er 5 gange højere end i Danmark”, fortæller en tilfreds iværksætter Søren Iver Knudsen, der er bagmand bag tjenesten sammen med sin bror Anders.

Succesen med FarmBackup på de britiske øer er skabt via et enkelt fysisk besøg hos de britiske maskinstationers brancheforening for at høre nærmere om markedet og så ellers en vellykket Facebook-kampagne, hvor nyheden om at maskinstationerne har fået en ny online mulighed for at markedsføre sine tjenester har spredt sig.

”Vi er simpelthen kommet ind i England via annoncering på Facebook, og det har spredt sig meget hurtigt i målgruppen”, konstaterer en tilfreds Søren Iver Knudsen.

Kommer gratis i gang

Modsat danske maskinstationer er hovedparten af de britiske i udgangspunktet meget lidt online.

"Mange har simpelthen ikke en hjemmeside i forvejen, og så kommer vi ind med et tilbud om, at de kan få en gratis online profil på vores markedsplads. Vil de så annoncere mere, så tilbyder vi et abonnement, hvor vi også ordner Facebook-annoncering for dem, så de kommer ud til mulige kunder i deres lokale område”, forklarer han.   

Foreløbig har 200 virksomheder tilsluttet sig den britiske del af FarmBackup mod 500 herhjemme i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.