De andre river ned – Hundahl bygger op

Rullende værksteder er buzzword nr. 1 i maskinbranchen for tiden. Men ikke hos en af landets største New Holland-forhandlere, J. Hundahl i Thisted. De bygger nu flere kvardratmeter med helt ny bygning i Skive.

Vi er nok lidt småtossede.

Smilet er jovialt. Udsagnende lettere underspillede. Men retningen er meget klar, mens vi går rundt på den veldresserede grund i Thisted og snakker om, hvad brødre-duen Hundahl egentlig har gang i med deres store byggeprojekt i Skive.

Her bygger den nemlig et helt nyt maskinkompleks på mere end 2.000 kvadratmeter med stort værksted, udstilling med glasfacader i metermål og tilhørende lagerhal i en af virksomhedens største investeringer, endda i en tid, hvor det er moderne at komme af med bygninger og i stedet satse på stadig flere reparationer hos kunderne med såkaldt rullende værksteder i form af varebiler.

»Det kan da godt være, at vi er ved at være lidt anderledes«, griner Erik Hundahl, før vi går helt ind i rationalet.

»Men vi tror på, at det er en god investering for os. Vi har ligget klemt inde i vores afdeling i Skive. Nu får vi en afdeling med gode faciliteter lige op ad vejen. Vi mener, at synlighed betyder noget. Det kan være lige fra, at folk så kender navnet til, at en svigersøn, som er på vej i sommerhus, kommer til at passere og lige kører indenom«, siger han og nævner også, at det giver noget effektivitet, når der bliver bygget et nyt hus.

 

Læs meget mere om Hundahls maskinforretning i den nye udgave af Landbrugsavisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.