Det skal flaske sig for 13. EM-sejr

Danske Black Power var i en årrække Europas stærkeste, men et par stærke hollændere og tyskere står højst sandsynligt i vejen.

Det bliver ikke meget bedre.

Dysten om europamesterskabet skal stå ikke så mange km fra Skjern, hvor Poul Ager Jensen og resten af Black Power-teamet hører til.

I weekenden køres der nemlig EM i traktor pulling. En af de gode danske vinderchancer er netop Black Power i en af de store klasser, light modified 2.500 kg.

Men hvor Black Power i nullerne var sikker garant for dansk EM-sejr med otte sejre i træk fra år 2000 til og med 2007, så er konkurrencen i de senere år voldsomt skærpet.

»Det er en svær klasse med mange gode deltagere fra ind- og udland. Men vi vil gerne i top 5«, siger han og peger på hollandske Wicked Screamer og tyske Green Monster som klare favoritter.

»Hvis vi skal vinde, så skal vi have en mega super dag, og de skal have en knap så god dag. Hvis de kører ordentligt, så bliver det en af dem«, lyder det fra Poul Ager Jensen.

Han ser tilbage på en sæson med ok resultater, hvor teamet i øjeblikket er rangeret som Europas fjerdebedste team og bedst i Danmark i sin klasse.

»Vi har bøvlet lidt med at få vores dæk til at virke og haft en masse urolige træk. Nu har vi skiftet til nye amerikanske dæk midt i sæsonen. Det er måske noget, som kan gøre, at man kan komme tættere på«, siger han.

 

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.