Det startede med en MF 825 i 1960, og nu har de lavet en million

MF’s franske fabrik har netop nået en milepæl.

Man må bare konstatere, at der bliver produceret nogle enheder på Massey Fergusons franske fabrik i Beauvais.

Agco-mærkets historie på stedet er langt fra ny.

I 1960 gik Massey Ferguson i gang med at producere traktorer på stedet. Første traktor fra fabrikken var en MF 825 med en ydelse på 25 hk.

Siden dengang er der sket lidt på ydelserne på en traktor.

Nu er traktor nr. 1 million rullet af båndet fra MF’s relativ nye 8S serie.

Den pågældende model, 8S.305 yder i omegnen af 300 hk – og har udover 14 gange så stor trækkraft i forhold til fabrikkens første model også autostyring via præcise RTK-signaler, som man netop kunne forestille sig dengang i 1960’erne.

Traktoren, som markerer milepælen, tilfalder ifølge MF’s pr-folk planteavleren og maskinstationsejeren Thierry Aubrée, der skal bruge den hjemme i Bretagne.

I dag producerer Massey Ferugson op til 100 traktorer på fabrikken i Frankrig, og sender dem ud til kunder mere end 70 lande. Bredden er stor, da der både produceres mindre, mellemstore og store traktorer på stedet i et spænd fra 75 og op til 405 hk.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.