Ford-pickup med pyntesyge og praktiske detaljer

Den mest solgte pickup i Europa er snart tilgængelig i en særlig pyntet udgave, når den nye Ford Ranger Stormtrak kommer til Danmark til november. 

Ford tilbyder efterhånden flere specialudgaver af den storsælgende pick-up, Ford Ranger. Den findes allerede som en ekstrem udgave i form af Raptor, den rallyinspirerede MSRT og XLT, Limited, Wildtrak og Thunder – og nu kommer så den særligt veludrustede Ranger Stormtrak, som bliver produceret i et begrænset antal. De første ventes til Danmark til november.
Den nye Stormtrak er baseret på Ranger Wildtrak, men den tilbyder flere komfortfunktioner og et særligt design. Den er tilgængelig som både Double Cab og Rap Cab. 

Maskinen er den kendte 213 hestekræfters bi-turbo EcoBlue-dieselmotor som leverer et moment på 500 Nm.  Dertil et standard firehjulstræksystem med mulighed for både baghjulstræk samt lav- og højgear samt 10-trins gearkasse.
Indvendig har bilen specialdesignede sæder med samme læderindtræk som i Performance-pickuppen, Ranger Raptor – dog med Stormtrak-logo på sæderne. Udvendigt får man stafferinger på motorhjelmen og på bilens sider samt en styrtbøjle på ladet. Derudover medfølger en lastdeler og Fords nye elektriske såkaldte Power Roller Shutter – det er et rulleladdækken.

Udover at have en markedsandel i segmentet på næsten 35 procent er Ranger også indehaver af titlen som den mest solgte pickup i Europa i 2020.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.