Fornuftig økonomi i 2.200 kvadratmeter stor stand
Agco Danmark og Valtra udstiller i fælleskab på Agromek. Standen er på hele 2.200 kvadratmeter, men trods størrelsen er den økonomisk overkommelig, mener direktør.

»Vi har omkring 2.200 kvadratmeter, men takket være samarbejdet med Valtra-holdet, så mener vi, at vi kan holde udgifterne på et rimeligt budget. Det er ikke antallet af kvadratmeter, men hele logistik og maskin-park, der koster mest. En tredjedel af prisen går til areal. Resten går til alt det andet.«

Ordene kommer fra Christian Devantier, administrerende direktør hos Agco Danmark. Han har ansvaret for sine tre mærker, Fendt, MF og Challenger, mens Arne Spejlborg, administrerende direktør hos Lantmânnen Maskin DK, har Valtra under sine vinger i Danmark. De fire mærker er gået sammen om at udstille på Agromek.

»Skulle vi, Agco Danmark, udstille alene, så var det ikke blevet til noget. Det er en stor post at være på Agromek, og det skal være økonomisk forsvarligt at være her. For i sidste ende er det kunderne, der er med til at betale. Men prisen pr. enhed, vi har udstillet, er lavere nu, når vi har Valtra med. Så kan vi dele udgifterne i fire,« fortæller Christian Devantier.

»Vi har genbrugt flere dele på standen fra tidligere udstillinger. Og i øvrigt holdt det simpelt med bannere og uden store pavilloner. Vi kunne godt have fået en mere smart stand, men så kunne vi også nemt have brugt 500.000-600.000 mere bare på det,« uddyber Christian Devantier.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.