Fransk pick-up rive giver renere foder

Kuhns nye pick-up rive er en teknisk interessant sag, der river græsset sammen blidt og skånsomt.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

I græsset handler det om at holde foderet så rent som muligt og et bud på en løsning kommer fra franske Kuhn, som viser den nyeste pick-up rive med en særlig opbygning med to bælter. Nyheden, Kuhn Merge Maxx 950 er en fuldhydraulisk, bugseret pick-up rive designet til maskinstationer og store landbrug.

»Det særlige er jo, at den samler græsset op i stedet for bare at rive det sammen. Det er skånsomt og effektivt og giver et renere foder«, siger produktchef hos den danske Kuhn-importør, Mi, Robert Vemmelund, som tilføjer, at det er en meget fleksibel maskine, da bælterne kan lægge skåret til den ene eller den anden side, i begge sider eller i midten, som man måtte ønske det. Altså et skår lige dér, hvor det giver mening i forhold til det efterfølgende redskab.

Arbejdsbredden på pick-up riven varierer fra 7,5 til 9,5 meter,

Maskinen har sit eget hydrauliske system til bælter og pick-up.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.