Grimme i belgisk offensiv
På PotatoEurope i Belgien viser Grimme store dele af programmet, også den nyeste stolthed, den firerækkede optager, Ventor 4150.

Ingen PotatoEurope maskinmesse uden Grimme. Det gælder også i år, hvor Grimme, den tyske producent af kartoffelgrej, vil være massivt til stede på PotatoEurope, der foregår 4. og 5. september i Belgien, i Kain nær Tournai.

Maskinerne er som sådan ikke helt nye, men for første gang demonstreres den to-rækkede tankmaskine Evo 280 for et internationalt publikum. Evo 280 er kendetegnet ved den store renseevne af de tre store renseaggregater. Med en tankkapacitet på otte ton er det også muligt at optage lange rækker uden hyppige aflæsninger.

Større kartoffelarealer, flere maskinerMaskiner Lørdag 15. juni 2019 · 00:00

For besøgende, der er interesseret i læssemaskiner, vises den tre-rækkede GT 300, og inden for selvkørende kartoffeloptagere vises blandt andet den fire-rækkede kartoffeloptager Varitron 470 med larvefodstræk.

Grimme finder dog selv, at højdepunktet af demonstrationen er den fire-rækkede, selvkørende kartoffeloptager, Ventor 4150, som er den den første fire-rækkede, selvkørende kartoffeloptager med det velkendte SE-princip. For første gang er det lykkedes at fordoble arbejdsbredden i forhold til det to-rækkede SE system. Ud over det dobbelte antal rækker er der også dobbelt så mange renseaggregater.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.