Har tjent 2,6 mia. kr. på tre måneder: Pengene vælter ind hos CNH
Det går godt hos CNH Industrial, der står bag mærker som Case IH og New Holland - faktisk går det rigtig godt.

CNH Industrial, der kan bryste sig af at have mærker som Case IH, New Holland, Fiat Powertrain Technologies (FPT) og Iveco, har virkelig fået økonomisk vokseværk.

Omsætningen for koncernens andet kvartal voksede 15 procent til 50,8 milliarder kroner (8 mia. USD), hvilket er en stigning på 15 procent i forhold til samme periode sidste år.

Tilsvarende har indtjeningen fået et enormt løft til 2,6 milliarder kroner (408 mio. USD), hvilket er en massiv stigning på 70 procent i forhold til samme periode sidste år.

Legendarisk IH traktor overrakt til LandsskuetMaskiner Torsdag 5. juli 2018 · 15:20

Selv om CNH er langt mere end bare traktorer og mejetærskere, så er det ikke overraskende, at de store mærker her løfter en stor del af fremgangen i koncernen.

På landbrugssiden steg omsætningen fra 17,6 milliarder kroner (2,7 mia. USD) til hele 21 milliarder kroner (3,3 mia. USD)

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.