Hardi forfiner den selvkørende Alpha

En revideret selvkørende Hardi Alpha byder på mere komfort.

Den selvkørende marksprøjte Hardi Alpha evo III er en af de nyheder, som Hardi havde planlagt skulle vises frem på det nu aflyste Agritechnica i Hannover. Nyheden betegner forfinelse på flere punkter, både designmæssigt og funktionelt.

Ifølge en pressemeddelelse fra Hardi handler fornyelserne om bedre ydeevne, pålidelighed og kørekomfort. Som det lyder fra Hardi, har den nye Alpha en bedre balance mellem for- og bag og en lav totalvægt, der giver et optimalt vægt/kapacitetsforhold og høj ydeevne selv under våde forhold i marken.

Den nye Alpha evo III  er standardudstyret med en cat 4 kabine og med forbedret udsyn, ligesom der i 2021-udgaven har været fokus på den pneumatiske FloatRide-affjedring, som er blevet optimeret, så afstanden mellem akslen og koblingen til rammen er blevet forlænget 440 mm for at forbedre komforten og affjedringseffektiviteten.

Det ændrede design omfatter også en ny motorhjelm, nye LED-lys og ændrede grå fælge. Væskesystemet er beskyttet bag et nyt dæksel, ligesom der også er ændret på den hydraulisk justerbare sporvidde.

Hardi Aphha evo III fås med 4200 og 5100 l tankstørrelse og 24 til 39 meter bomme.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.