Holder sin egen lomme af traktormarkedet kørende

Præstbro Maskiner har en fast egen mindre lomme af det danske traktormarked, som man holder kørende med Landini-traktorer.

Salget af Landini-traktorer kører sin egen faste gang.

I de store salgsstatistikker ser man aldrig mærket bombe igennem på månedssalget med større ordrer til eks. maskinstationer og andre med brug for mange traktorer.

Landini importeres i dag af Helms TMT Centret, mens Præstbro – der tidligere var direkte importør – nu varetager salget i hele Danmark.

Ifølge maskinhandler Flemming Larsen kører salget meget stabilt på et niveau mellem 10 til 15 traktorer.

”Landini er driftssikre traktorer. De passer egentlig fint til det danske marked, men det er virkelig et presset marked at sælge på. Vi har solgt Landini-traktorer til 600 kunder, og der er mange trofaste Landini-kunder, som naturligt køber Landini igen. Vi har fået et rigtigt godt samarbejde med Helms TMT om importen, og vi har ingen planer om at lave om på det”, fortæller han.

Alligevel ser han ingen aggressive kampagner for sig, der for alvor skal sende Landini længere op på markedet.

”Traktormarkedet er et meget presset marked, og vi får ikke de store summer til at gå ud og lave kampagner for. Vi ser ikke for os, at vi går ud og erobrer en masse af markedet fra store mærker som John Deere. Det er ikke der, hvor vi ligger. Men vi er glade for at sælge traktorer, og det er mega vigtigt for os at servicere Landini-traktorerne, og det fortsætter vi med”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.