Ingen store forsamlinger og time slots er virkeligheden på maskinernes kæmpemesse

Maskinhandlere dropper nu tur til Agritechnica.

Det er hver andet års store tur. Turen ned til Hannover og se på alle de nyeste maskiner.

Men fra Dansk Maskinhandlerforenings side bliver der ikke denne gang tale om at sende en studietur afsted på messen i slutningen af februar.

”Vi synes ikke, at det er forsvarligt at booke hotelværelser på nuværende tidspunkt, som situationen er”, lyder det fra formand Jens-Aage Jensen, Dansk Maskinhandlerforening.

Under brancheforeningens generalforsamling fortalte direktør, at den kommende messe på en række områder tegner sig anderledes.

”Vi ved nu, at der er et loft på 330.000 besøgende, hvor der sidste gang var en halv mio. gæster. Man skal booke sig ind på en portal og afgive oplysninger ligesom, når man er ude og flyve og bestille time slots til at besøge den”, fortalte han videre.

Han fremhævede også, at timingen ikke er så god som normalt i november, når mange maskinstationer i eks. Danmark og Tyskland vil arbejde på højtryk med gyllesæsonen.

Det forlyder også, at mange maskinforretninger og importører har aflyst deres busture til Hannover. Rent praktisk tillader tyske regler for tiden ikke, at konkurrencer og events under Agritechnica kan samle mange mennesker på samme tid.

”Vi ved, at det ikke bliver som det plejer, og at det ikke er sikkert at, at det bliver afholdt”, sagde Klaus Nissen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.