Kapitalfond forventer nye store overskud i Bogballe

Overskud på næsten 88 mio. kr. i det forgangne regnskab.

Suget efter danske gødningsspredere fra Bogballe vil fortsætte.

Sådan lyder vurderingen fra ejerne hos kapitalfonden Erhvervsinvest i en pressemeddelelse.

- De positive forventninger til fremtiden er uændret hos Bogballe, da der forventes et 2022/23-resultat på samme niveau som det netop aflagte årsregnskab. Hertil bidrager også landbrugssektorens fortsat tiltagende fokus på mere bæredygtighed ved hjælp af bl.a. teknologi og avanceret landbrugsudstyr, lyder det bl.a. i en pressemeddelelse fra Bogballe.

Årets resultat efter skat endte i 2021/22 på knap 88 mio. kr. er det stærkeste resultat i Bogballes historie og var cirka 20 mio. kr. bedre end året før.

Bogballe oplyser, at de 64 ansatte bliver kontant præmieret for det stærke resultat i et år, hvor den danske producent som så mange andre maskinproducenter har kæmpet med leverancer af råvarer og komponenter.

- Samtlige ansatte har derfor igen i år præsteret forbilledligt, og de har kæmpet bravt for, at Bogballes kunder har modtaget deres spredere i sædvanlig høj kvalitet og rettidigt. Derfor er det også glædeligt, at vores ansatte igen i år kan se frem til en velfortjent økonomisk belønning som følge af Bogballes overskudsdelingsprogram, som i år er historisk stor – de ansatte får i gennemsnit, hvad der svarer til ca. én ekstra månedsløn, udtaler direktør Henning Troelsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.