Kuhn viser frøgræsetablering på flere niveauer

På Maskinhandler Indkøbsringens stand vises en Kuhn Espro med seks forskellige muligheder inden for etablering af frøgræs.

På Kuhn-standen under Græsland 22 holder man den faglige fane højt. Den danske Kuhn-importør, Maskinhandler Indkøbsringen har brugt mange ressourcer på at blive specialister i frøudstyr og viser en Kuhn Espro udrustet med seks forskellige muligheder, lige fra en traditionel og økonomisk løsning til en topprofessionel løsning til maskinstationer fra øverste hylde.

- Vi har lagt meget energi i det, og nu kan vi også dokumentere resultaterne for de forskellige løsninger, siger produktchef Per Rasmussen fra MI, der er importør af Kuhn, men hvor man også udtænker og får produceret egne løsninger.

- Det er løsniner, som vi får produceret her i Danmark, 75 procent af vores kunder bestiller i øvrigt maskinerne med frøudstyr, siger Per Rasmussen.

De seks muligheder, som udstillings-Espro'en er forsynet med er: Bredspredning med otte spredeplader og seks meter arbejdsbredde. Bredspredning på hver anden sårille bagud eller nedad. Frøsåpibe på hver anden sårække, øverligt og bagest mellem såskærene. Frøsåpibe på hver anden sårække øverligt og bagest mellem såskærene og samtidig bredspredning. Frøsåpibe på alle sårækker, øverst og bagest mellem såskærene, "frømix". Og endelig en speciel frøsåbom, tæt rækkeafstand med slæbeskær og trykhjul.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.