Kuhn viser ny no-till såmaskine

Franske Kuhn udnytter hjemmebanefordelen og lancerer på Sima ny no-till såmaskine, der ligner en oplagt konkurrent til Horsch.

LandbrugsAvisen, Frankrig.

I sig selv ligner den store Kuhn-stand nær indgangen på Sima en regulær magtdemonstration. Som stor fransk producent har Kuhn fået lov til at få en dominerende placering på den franske messe. Og det forpligter.

Men når man under pressemødet proklamerer, at der er tale om 20 Kuhn-nyheder dette år, skal det tages med et gran salt. Nogle af dem er vist før på blandt andet Agritechnica, men er trods alt nye i Sima-regi.

Til gengæld er den store nyhed en helt regulær én af slagsen - en ny no-till såmaskine kaldet Kuhn Aurock 6000 R eller 6000 RC, alt efter om det er modellen med eller uden gødningsplacering. Nyheden, der deler visse konstruktionsdetaljer med Kuhn Espro synes som en regulær konkurrent til tilsvarende maskiner fra bl. a. Horsch.

Som navnet antyder har maskinen seks meter arbejdsbredde.

Ifølge Kuhn vil der blive fremstillet et mindre antal, som bliver tilgængelige i sommer, hvorefter den skulle blive endeligt klar til sæsonen 2020.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.