Letvægter gør Lemken-program komplet

Lemken er på vej en ny letvægts Juwel plov. Det er Juwel 6, som bliver lillebror til de større serier.

Med den nye Lemken Juwel Juwel 6 introducerer Lemken nu en lillebror til de monterede vendbare plove i Juwel 7, 8 og 10 serien. Fra næste år vil denne model erstatte eurOpal- og VariOpal 5- og 6-serierne, som har været på markedet i 25 år.

Den nye Juwel 6 med en 110 mm rammesektion og en underrammeafstand på 80 cm fås i versioner med tre til fem furer. M-versionen tilbyder fire forskellige arbejdsbredder, som kan justeres mekanisk. Juwel 6 M V har en trinløs hydraulisk justering af arbejdsbredde, og hydraulisk rammedrejning fås som ekstraudstyr. Når redskabet kombineres med iQblue Connect-elektroniksættet, kan det nemt omdannes til en smart plov med ISOBUS-styring.

Til det grundlæggende udstyr omfatter de gennemprøvede DuraMaxx plovskær. Som med alle Lemken monterede vendbare plove er Optiquick-justeringssystemet til sidetrækfrit arbejde standard.

Juwel 6 er velegnet til traktorer fra 70 til 130 hk og vil være tilgængelig hos forhandlerne fra marts næste år.

Lemken har også udvidet sin Juwel 7 M plovserie med en særlig økonomisk variant af vendeploven med seks furer. Lemken fremhæver bl.a. den hydrauliske vendemekanisme, som sikres ved hjælp af en kort og stærk aksel med en diameter på 120 millimeter. Som standardudstyr har de nye modeller Lemkens DuraMaxx plovskær, som angiveligt giver op til 150 procent længere levetid.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.