Leveringskrise bider sig fast i landbruget: CNH lukker fabrikker

New Holland og Case IH-producenten må midlertidigt indstille produktionen, fordi de mangler vigtige komponenter.

Det er vist ikke gået nogen næse forbi, at der for tiden er lange leveringstider og problemer med levering af komponenter.

Leveringskrisen ser desværre ud til at bide ekstra hårdt i disse uger for maskingiganten CNH.

I en pressemeddelelse udsendt sendt onsdag aften meddeler CNH, at man bliver nødt til at lukke flere europæiske fabrikker på grund af mangel på centrale komponenter, ikke mindst de meget omtalte mikrochips.

CNH oplyser, at man konstant kigger på produktionsplanerne og vil gøre alt for at optimere produktionen i en tid, hvor efterspørgslen er stor.

”(Vi) planlægger at holde de berørte fabrikker lukkede i maksimalt otte arbejdsdage i løbet af oktober”, lyder det endvidere fra CNH, der ikke oplyser, hvilke fabrikker man konkret har lukket ned.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.