Maskinforhandlere beholder eget navn - men indleder samarbejde

På Fyn og Langeland går to selvstændige Case IH-forhandlere sammen om at specialisere medarbejderne og opbygge fælles lager.

Der er knap 90 km mellem de to Case IH-forhandlere, Flemløse Maskinforretning på Fyn og Kædeby Maskinforretning på Langeland.

Nu går de sammen om et strategisk samarbejde fra 1. januar 2018.

Tanken er, at de to selvstændige maskinforhandlere kan trække på hinandens ansatte og dermed specialisere deres medarbejdere. Servicemontørerne kan yderligere udbygge den viden, de har om

eksempelvis traktorer, høstmaskiner og redskaber.

»Når vi har flere montører til sammen, kan vi tillade os en specialisering, som er sværere med færre montører«, forklarer de i en pressemeddelelse.

På den måde sikres kunderne også en endnu mere kompetent service, når det eksempelvis brænder på i de travle perioder.

»Et plus er, at vi fremover til sammen har endnu flere reservedele på lager lokalt, fortæller indehaver Martin Andersen, Flemløse Maskinforretning.

»Dermed vil vores kunder også opleve en endnu bedre service«, siger indehaver Carsten Wessel, Kædeby Maskinforretning.

De to maskinforretninger beholder deres skilte og identitet - de fortsætter altså som selvstændige forretninger.

Kunderne vil derfor stadig kunne henvende sig, hvor de er vant til at handle og få service.

»Men de vil opleve en endnu bedre betjening og endnu mere professionel tilgang, blandt andet fordi servicemontørerne vil kunne specialisere sig endnu mere«, understreger direktør Kristian Refnov fra Case IH Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.