Midtfjord Agro får Krampe-forhandling
Midtfjord Agro har tidligere haft Krampe på programmet og er nu også en del af det nye forhandlernet.

Den tyske vognproducent, Krampe er ved at få styr på det nye danske forhandlernet. Og nu har Krampe netop indgået aftale med Midtfjord Agro i Løgstør omkring forhandlingen i Vendsyssel og Himmerland.

Midtfjord Agro har tidligere solgt Krampe og derfor står Krampe navnet allerede på pylonen foran forretningen i Løgstør, hvilket det nu også vil gøre fremover.

»Vi forventer os et godt samarbejde med Midtfjord Agro om salget i det Nordjyske. Midtfjord Agro er en forretning i en spændende udvikling og har vist sig specielt stærke på redskaber til landbruget. Midtfjord Agro kommer i forvejen godt rundt i alle hjørner af Nordjylland, og vi vil også i fællesskab udstille på Hjørring dyrskue«, siger Kenneth Brønner, eksportansvarlig hos Krampe Fahrzeugbau GmbH.

Karl Mertz skal forhandle KrampeMaskiner Torsdag 21. februar 2019 · 11:14

Og hos Midtfjord Agro glæder Casper Larsen sig over at beholde Krampe i huset.

»Krampes program er stort og henvender sig til et andet segment end andre vogne, vi har i vores program idag. Vi har solgt vogne fra Krampe før og ved, at kunderne efter en tids kørsel altid kommer imponerede tilbage og siger, at de bare troede, at en vogn var en vogn, men at Krampe-vognene er noget særligt«, siger Casper Larsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.