Mikserkasse gør minilæsser til fodervogn
Foderblander til minilæsseren til trange pladsforhold får danmarkspremiere på Agromek.

Tendensen med at bruge minilæsseren eller teleksoplæsseren som et alt-i-et-redskab på kvægbedrifter får ekstra luft under vingerne med nyhed fra Stenderup.

Det drejer som om de hollandskproducerede Sieplo-mikserkasser til montering på mini- eller teleskoplæsserens arm. Mikserkassen fås fra 550 til 4.000 liters kapacitet og har en eller to hydraulisk drevne vertikale snegle til selve foderblandingen samt aflæsning til begge sider.

Sieplo-mikseren fylder ikke mere end selve læsseren og er derfor velegnet til trange staldforhold samt der, hvor der laves mindre blandinger til for eksempel opdræt eller goldkøer.

Som ekstraudstyr fås blandt andet vejeceller til at styre blanding og udfodring samt hydraulisk drevet fræsehoved til ifyldning af ensilage.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

 

Stand: M9714

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.