New Holland afslører bidder af ny hybrid mejetærsker

New Holland er angiveligt på vej med en ny hybrid mejetærsker, erfarer Landbrugsavisen. Koncernen lufter selv ideen på sociale medier.

Der er nyt på vej på høstfronten fra New Holland. 

Koncernen har lagt illustrationer op på sociale medier, der viser lidt af det forreste af tærskeværket i en mejetærsker, men hvad der gemmer sig længere bagude er fortsat uvis. 

Ifølge Landbrugsavisens kilder bliver der med stor sansynlighed tale om en ny hybrid mejetærsker med et traditionelt tærskeværk forrest og en eller flere langsliggende rotorer bagved. 

New Holland teaser blandt andet med navnet Crossover Harvesting, og symbolet består da også af noget, som kunne illustrere to langsliggende rotorer. Officielt har New Holland dog ikke lanceret maskinen endnu, så vi må blot væbne os med tålmodighed. 

New Holland har i øvrigt tidligere arbejdet med hybrid-konceptet - dengang i TF-serien. Den havde dog en tværliggende rotor bag det traditionelle tærskeværk.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.