New Holland-forhandler samler sig i én afdeling

Sivertsen lukker afdelingen i Hillerød og samler aktiviteterne i Roskilde.

Fremover vil den kendte New Holland-forhandler på Sjælland, Sivertsen A/S, servicere det nordsjællandske område fra sin afdeling i Roskilde.

I en opdatering på Facebook oplyser maskinhandleren, at de to nuværende afdelinger i Hillerød og Roskilde bliver lagt sammen, så medarbejderne i Hillerød bliver flyttet til Roskilde sammen med varelageret.

I meddelelsen opgives lukningen som værende som følge af strategiske årsager.

”Med dette træk følger Sivertsen udviklingen i hele kundesegmentet, hvor de enkelte enheder bliver større og større, og i større grad henvender sig mod elektroniske løsninger bl.a. vores webshop”, skriver maskinforretningen.

Sivertsen oplyser også, at Hillerød-afdelingens hidtidige sælgere nu kører opsøgende salg i området ligesom kunderne værkstedsmæssigt i højere grad vil blive betjent af udfarende servicebiler.

Forretningen i Hillerød vil i øvrigt være åben indtil omkring 1. marts.

Sivertsen beskæftigede i seneste regnskabsår ca. 42 ansatte, hvoraf de fleste havde udgangspunkt fra Roskilde.

LandbrugsAvisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sivertsens ledelse.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.