Ny knivharve passer både til for- og bagenden på traktoren
Brørup Traktor & Maskincenter er klar til at sætte en ny knivharve fra Mandam i arbejde.

Importøren af de polske redskaber fra Mandam, Brørup Traktor & Maskincenter, har fået knivharver på programmet. Med de to første af slagsen, kan Brørup tilbyde tre til seks meters arbejdsbredde med en harve, der både kan monteres i front- og bagliften. Det kan lade sig gøre, fordi harverne er konstrureret med en universal liftramme, oplyser Brørup Traktor & Maskincenter i en pressemeddelelse.

På den måde kan man montere en knivharve i frontliften, mens man samtidig kører med en tallerken- eller anden stubredskab efter traktoren.

Den ene variant af knivharverne kører med en enkel roterende knivvalse, mens WN Tandem har to knivvalser monteret efter hinanden. Den mindste model med enkelt-valse vejer 552 kg, mens den største model på seks meter og to valser vejer 1.600 kg.

Der sidder fem tværgående knivblade på valserne. Diameteren er henholdsvis 380 og 460 millimeter for enkelt- og dobbeltvalsen. Den lille diameter giver flere snit pr. omgang, fremhæver Brørup Traktor & Maskincenter.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.