Praktisk gris på strøm fra Aiways

Brug for en velformet stik-i-rend bil? Så kunne en elektrisk gulpladebil fra Aiways være en ny mulighed.

Den elektriske SUV, Aiways U5 kan nu leveres som varebil på gule plader til brug for mindre godstransport og måske entreprenører og andre, der vil have komfortabel og grøn transport, men også muligheden for at have lidt sager og materialer med i varerummet.

Aiways U5 e-Van rummer op til 1550 liter bagage og har en lasteevne på 430 kilo ud over føreren. Bilen er godkendt til en anhængervægt på 1500 kilo og 750 kilo med anhænger uden bremse.

Nyheden findes i to udstyrsversioner – en Plus og en Premium. Begge har den fulde sikkerhedspakke som standardudstyr med blandt andet automatisk nødbremse, radarbaseret dynamisk fartpilot og advarsel ved trafik i den blinde vinkel. Begge versioner har desuden 360 graders kamera med mulighed for at vælge forskellige kameravinkler i bilens display.

U5 e-Van Premium har desuden el-betjent bagklap med fodbetjening, panorama soltag, læderindtræk, 19” alufælge og trådløs telefonopladning. U5 e-Van Plus koster 248.500 kr. og U5 e-Van Premium kan leveres til 276.500 kr. – begge beløb plus moms.

Rækkevidden efter WLTP-normen er 410 kilometer på Plus versionen og 400 kilometer på Premium versionen.

Elektriske varebiler på gule plader har deres berettigelse for virksomheder, der ønsker at kunne fratrække bilens moms og moms på diverse driftsomkostninger i virksomhedens momsregnskab.

Aiways Danmark står for import og salg af elbiler fra Aiways på det danske marked. Bilerne sælges online fra aiways-danmark.dk.

 


  


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.