Så hurtigt kan et traktorkøb også laves
Maskinsælger Jørgen Jørgensen havde en usædvanlig god dag på kontoret forleden.

Det gik stærkt.

For en uge siden kom landmand Karl Kristensen fra Kirke Helsinge lige forbi Valtra-forhandleren Rasmus Degn ved Høng.

Besøget må kandidere til at være en årets hurtigste handler på Vestsjælland.

Karl Kristensen kender en af mekanikere på Rasmus Degns værksted – i bilafdelingen. Derfor var sælger Jørgen Jørgensen adviseret om, at han lige ville kigge forbi og så på en brugt Valtra.

”Jeg får fortalt ham, at vi da også har en ny lager-traktor stående. Den kører han så lige en tur rundt på pladsen. Derefter klapper han på traktorens passager-sæde og siger, at vi lige skal tage en lille snak”, fortæller Jørgen Jørgensen.

”Vi har dog også kaffe på kanden, siger jeg til ham, og så går vi indenfor og snakker videre om traktoren”, fortæller han.

Den hurtige tur er derefter blevet til en regulær handel, som er klaret på en halv times tid inkl. prøvekørsel og første besigtigelse.

”Det var en af de dage, hvor det er rigtigt sjovt at være maskindhandler”, lyder det muntert fra Jørgen Jørgensen, som i de seneste år har solgt Valtra for Rasmus Degn og tidligere for Møller Andersen i Rønnede.

Handlen er dog ikke den hurtigste for den rutinerede sælger med 30 års baggrund i branchen.  

”Engang solgte jeg en direkte på en sms. Men det var da en rigtig god dag på kontoret”.

Karl Kristensen fik dog ikke traktoren med hjem samme dag. Lagermodellen – en Valtra T234 Versu – skulle lige klargøres og have nummerplader på, inden den blev hentet et par dage efter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.