Stor maskinproducent skyder genvej til balletrailere

Den belgiske producent Joskin kan efter overtagelsen af franske Leboulch tilbyde en ny serie af balletrailere.

Efter i 2012 at have overtaget Leboulch, en fransk producent af blandt andet balletrailere og møgspredere,  besluttede den belgiske producent Joskin at udvikle videre på balletrailerne for at tilføje dem til sit eget sortiment.

Nu er Joskin serien af balletrailere en realitet, og ifølge en pressemeddelelse er de opdelt i galvaniserede  og malede modeller. Selvom disse to versioner har den samme grundlæggende struktur, som hovedsagelig er rørformet,  er deres design ikke helt identisk, og eksempelvis kan de galvaniserede udgaver leveres med et trægulv. De malede modeller - i Joskin-grøn - har et skridsikkert, ternet pladegulv.

De galvaniserede  modeller er fremstillet i Polen ved siden af koncernens  galvaniseringsanlæg  og de malede på fabrikken i Leboulch  i Normandiet i Frankrig. 

Generelt er Joskin-sortimentet af balletrailere, hvad enten de er galvaniserede  eller malede, certificeret efter europæiske og franske standarder indtil 2025.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.