Stor New Holland-forhandler får tilbagegang i 2019

New Holland-forhandleren Farmas har netop leveret regnskab med en mindre tilbagegang. Regnskabet betegnes som tilfredsstillende.

Den store New Holland forhandler Farmas A/S netop offentliggjorte regnskab for 2019 viser et overskud på 1,55 mio. kr. 

Et positivt resultat, men en tilbagegang fra året før på 16 procent. Alt i alt et regnskab på niveau med 2018 hvor resultatet lød på 1,85 mio. kr. 

I årsrapporten lyder det fra ledelsen, at regnskabet er tilfredsstillende. 

"Jeg har ingen kommentarer, ud over det vi skriver i regnskabet", siger direktør Anette Rosengreen til landbrugsavisen.dk. 

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 38,6 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 37 mio. kr.

I lighed med foregående år forventer virksomheden næste år en aktivitet og et resultat på et lidt højere niveau end i 2019. 

 

 


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.