Sulky vil satse på to såmaskiner fra 2020

Med to nye platforme vil Sulky tilbyde en avanceret og simpel såmaskine, når de to modeller går i produktion næste år.

De er tegnet fra et blankt stykke papir. Og de to såmaskiner Master og Progress bliver ryggraden i fremtidens såmaskiner fra Sulky, når de kommer på markedet fra næste år.

Selvom de først officielt lanceres senere på året, har Sulky valgt at vise de to nye såmaskiner frem på Sima-udstillingen i Paris.

Master er den simple af de to og kommer i en tre-meters version, mens Progress er den avancerede udgave med blandt andet tre opdelte så-tanke, overvågning af hver så-række og for eksempel rentvandstank, hvis man skulle få brug for at vaske hænder.

Selve så-skærerne adskiller sig også. Master har en enkel disc og mekanisk indstilling af dybde og tryk . Med Progress styrer man alt fra kabinen - eller den medfølgende iPad.

»Progress er isobus-kompatibel. Men oven i det har vi en wifi-boks, der sender data trådløst til en iPad. Menuerne på terminalen og iPad’en er præcis den samme, og du kan lave præcis de samme ting begge steder«, forklarer Alexis Guilloton, produktansvarlig hos Sulky.

Han tilføjer, at samtlige så-rækker kan overvåges på terminalerne.

»Grøn farve betyder alt ok, sort betyder, at rækken ikke tildeler såsæd, rød betyder, at der en blokade«.

Begge maskiner har en rotorharve forrest på såsættet, men i modsætning til de tre meter på Master kommer Progress i både 3,0, 3,5 og 4,0 meters arbejdsbredde.

Vi vil gerne gøre Master’en billig i erhvervelse. Men billig betyder ikke dårlig kvalitet. Vi har i stedet valgt at satse på tre meter alene, så vi kan lave maskinen med færrest mulige omkostninger«, uddyber Alexis Guilloton.

Prisforskellen mellem Master og Progress kan han dog ikke fortælle endnu.

»Først i næste måned har vi de færdige beregninger på produktionsomkostningerne. Derefter skal vi så have udregnet salgspriser«, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.