Svensk evolution af kendt såmaskine

Väderstad introducerer den nye Spirit 600-900C på Agromek. Den er netop gået i produktion.

Svenske Väderstad er Agromek-aktuel med en ny generation af den kendte pneumatiske såmaskine Väderstad Spirit 600-900C. Den har premiere på Agromek og er gået i produktion netop her i november.

Nyheden byder blandt andet på et opdateret design, ny hydraulik og det innovative iPad-baserede kontrolsystem Väderstad E-Control.

Enkel justering

Kombimaskinerne kommer i versioner på 6, 8 og 9 meter.

"Kontrolsystemet Väderstad E-Control muliggør en enkel justering af såskærstrykket, arbejdsintensiteten i forredskabet eller trykket på efterhaven fra kabinen under kørslen", siger produktcef inden for såmaskiner hos Väderstad, Gunnar Blackert.

For at opnå et finere resultat, mens såmaskinen løftes eller sættes i jorden ved vending på forland, er Spirit 600-900C udstyret med automatisk sekvenskontrol.

Sekvenskontrol

"Når maskinen løftes eller sættes i jorden på forland, sørger den automatiske sekvenskontrol for at løfte eller sænke de enkelte sekvenser en efter en. Ved at optimere denne automatik, er sånings- og gødningspræcisionen forbedret på forland", siger Gunnar Blackert.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.