Svindler er løs: Flere maskinforretninger snydt for maskiner

Udgiver sig for at komme fra murerforretning.

Dansk Maskinhandlerforening advarer lige nu sine medlemmer mod en person, der har snydt flere maskinforretninger til at udlevere havetraktorer og andre maskiner.

Personen har bl.a. udgivet sig for at komme fra en murerforretning. Metoden er så, at han ringer og siger, at han vil komme og hente maskinen. Efterfølgende ringer han så og siger, at hans bil er kørt i stykker, og han i stedet sender en fragtmand. Når maskinforretningen sender en faktura på den udleverede maskine, så bliver den ikke betalt.

Efterforskningsleder Preben Møller ved politiet i Hobro bekræfter, at manden har snydt sig til flere maskiner hos flere maskinforretninger.

”Der er en, som kører rundt og forsøger at bedrage maskinhandlere på den måde i det ganske land. Vi advarer mod at handle med ham. Metoden er kendt. Han opgiver at være forretningsmand og indehaver af et firma. Han vil handle i hast, men når så pengene skal falde, så hører man aldrig fra ham. Spørger man til en straksoverførelse af penge, så er han pludselig i møder”, siger han.

Han bekræfter, at politiet er på vej til at samle en sag mod personen. Det oplyses, at han kører i en sort varebil. Skulle man have oplevet noget lignende, så skal sagens anmeldes af normale kanaler hos politiet, hvorefter den kommer videre til samme sagskompleks.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.