Traktor sat i stand fra A-Z - i morgen får den ny ejer
I morgen kan man vinde en traktor der er sat i stand fra A-Z - lige nu lægges sidste hånd på den

Maskinmekanikerlærlinge arbejder i øjeblikket på Læsernes traktor - en Massey Ferguson, som udloddes til en læser i morgen klokken 14.

Den heldige vinder findes på den stand, hvor Dansk Maskinhandlerforening holder til i hal C på stand 2870.

I de seneste seks år har den velkendte TraktorTech-traktor været i LandbrugsMediernes magasin, TraktorTechs eje. Igennem årene er traktoren stille og rolig blevet renoveret og har fået nye dele af velvillige og hjælpsomme sponsorer. Eksempelvis har traktoren været på værksted hos Brdr. Holst Sørensen, der med stor omhu blandt andet har repareret et defekt kraftudtag.

Præmietraktoren er en flot Massey Ferguson 595 årgang 1978. TraktorTechs læsere har igennem årene løbende kunnet følge med i traktorens forbedringer.

Inden den kom i TraktorTechs eje, har den blandt andet kørt med tre- og firefurede plove, sået med fire meters såmaskiner og kørt korn og ajle.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.