Väderstad fik rekordomsætning på 2,4 mia. kr.

Väderstad har oplevet et rekordår trods Covid-19 og en periode med nedlukning.

På trods af et år, som var stærkt præget af Covid-19 og to ugers ekstra nedlukning af produktionen, har svenske Väderstad i 2020 opnået en ny rekordomsætning på 2,4 milliarder kr. og forbedrer indtjeningen med 23 procent sammenlignet med det foregående år.
Väderstads driftsoverskud er steget fra 92,7 mio. kr. i 2019 til 164,8 mio. i 2020. Hvis man kigger på salget, som også ligger på et nyt rekordniveau, har Väderstad øget salget med  43 procent mellem 2017 og 2020.

"Det er et meget imponerende resultat, ikke mindst set i lyset af, hvor specielt dette år har været. Noget af resultatet skyldes omkostningsbesparende tiltag, og at mange messer og rejser er blevet aflyst. Men vi må heller ikke glemme, at vi lukkede vores produktion ned to uger længere end normalt denne sommer og gav vore ansatte to ugers ekstra ferie. På denne baggrund er vi meget tilfredse med resultatet", siger Nicklas Bjersér, Vice President Finance hos Väderstad i en pressemedddelelse.

Som sædvanlig vil en stor del af salget blive geninvesteret i udvikling.

Hvis salget for skatteåret 2020 opdeles på de forskellige markeder, fortsætter den positive udvikling, da Väderstad vinder fodfæste på adskillige markeder.

"Salget bliver ved med at stige i mange lande, heriblandt vigtige markeder som Sverige, Tyskland, Frankrig og Rusland. Det ser også rigtigt godt ud for næste år, hvor jeg især gerne vil fremhæve Canada, hvor vort salg er begyndt at stige i betydelig grad", siger Nicklas Bjersér.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.