Verdensnyheder på række har kurs mod Danmark

To års corona-aflysninger sender en række spændende maskiner mod Græsland 22, hvor de for første gang kan opleves af landmænd og maskinstationer

To års corona med aflyste messer og demonstrationer gør dette års Græsland 22 ekstra interessant.

Adskillige verdenspremierer har nemlig kurs mod det store arrangement ved Elmegården nær Frederiks 8. juni.

Græsland 22 bliver første offentlige fremvisning og demonstration af Kvernelands nye 85156C-vender med 15,6 meters arbejdsbredde og et helt nyt jordfølgesystem.

Kuhn bugseret skårlægger

Bygget til danske kunder

Også Kuhns bugserede skårlægger FC 13460RA med bånd og crimper og en variabel arbejdsbredde fra 12,4 til 13,4 meter møder for første gang offentligheden ved de rullende demonstrationer på Græsland 22 klokken 9 og 15.

Med for første gang er også afløseren for Krones populære EasyCut B1000-skårlæggersæt, EasyCut B1050, som med en eksta halv meters arbejdsbredde når ud på 10,5 meter.
Pöttinger.

Ploeger AT5104

Også Ploegers nye firhjulede gyllemaskine, som er udviklet til det tyske og danske marked, har ikke været vist offentligt frem før.

Pöttinger Jumbo 8450

Grundigt testet i Danmark

For en række af disse maskiner gælder, at det er faktisk ikke første gang, at de gæster Danmark.

Pöttinger kørte intensive test med sin nye Jumbo 8450 forrige år hos en dansk mælkeproducent.

Her erfarede Pöttinger gennem sammenligninger med landmandens gamle Jumbo med samme størrelse, at de ekstra 20 knive i snitterotoren på 8450’eren hverken øgede effektbehovet eller brændstofforbruget takket være den nyudviklede remtransmission.

Kuhn bugseret skårlægger

Danske fingeraftryk

Det samme gælder for Kuhns nye bugserede skårlægger, som især er interessant for maskinstationer, som kører med faste kørespor på 12 meter.

- Vi har løbende været i dialog med Kuhn omkring design og funktionalitet, og en prototype blev testet i Danmark forrige år. Det er en maskine, der passer rigtigt godt til danske forhold, men som også efterspørges på andre markeder. Vi forventer os meget af den, og vi mærker allerede en stor interesse for den, forklarer produktchef Robert Vemmelund, MI.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.