Video: Økologisk planteavler måtte tænke kreativt: Har afblændet hvert andet såskær

Et samlet koncept bestående af en ny Pöttinger Terrasem såmaskine og en Cameleon radrenser giver ensartet fremspiring hos økolog ved Lemvig.

Den økologiske planteavler Henrik Skov på ejendommen Øster Lind i Gudum ved Lemvig måtte tænke lidt kreativt, da han ville have en såmaskine, der kunne køre med kirurgisk præcision og passe med rækkeafstanden på den for ham så vigtige radrenser.

Hans otte meters kamerastyrede Cameleon radrenser renser med en rækkeafstand på 25 centimeter. Og østrigske Pöttinger tilbyder en Terrasem C8 såmaskine på otte meter og med en rækkeafstand på 12,5 centimeter. Så det indlysende var selvfølgelig at købe østrigeren og så bare blænde hvert andet såskær af.

I video’en fortæller Pöttinger Danmarks salgschef Lars Andreasen mere om konceptet.

Læs den samlede beretning i tillægget LandbrugsAvisen Maskiner 3. maj.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.