Video: Alt om ny Bednar-harve på ét minut

Bednar er stort grej, typisk til en eksklusiv kundegruppe, men flere af Bednars 2019-nyheder, som netop er præsenteret i Tjekkiet, er interessante i Danmark.

Bednar er andet og mere end redskaber i overstørrelse til østeuropæiske kæmpefarme. Blandt den tjekkiske producents 2019-nyheder er der flere nyheder, som er interessante for det danske marked, blandt andet en ny fjedertandsharve, Versatill, som var blandt de maskiner, som den tjekkiske producent netop har præsenteret for op mod 2.000 besøgende på et fem hektar stort areal ved Městec Králové, hvor LandbrugsAvisen var med.

Interessant i Danmark er blandt andet den nye Bednar Versatill, en fem-bullet fjedertandsharve, der indtil videre kommer i arbejdsbredder på 6 og 7,5 meter, og arbejdsdybden er ned til 15 centimeter. Der kører dog allerede nu test med større arbejdsbreder.

»Kunderne vil typisk være mellemstore og store landbrug, som har brug for en god allround-harve, der kan flere ting«, siger salgskonsulent hos den danske importør, Maskinhandler Indkøbsringen, Anders Filsø, der i video’en fortæller det væsentlige om harven.

Under normale omstændigheder byder Bednar Field Day på live demoer af maskinerne, men det var i år aflyst, da regnen havde gjort jorden for blød.

Læs mere om Bednars nyheder i den trykte udgave af LandbrugsAvisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.