Video:Gyllekørsel som »in real life«

Farming Simulator kommer uhyre tæt på virkeligheden. TraktorTech har undersøgt hvor tæt.

Når det nye TraktorTech kommer rundt hos læserne fra tirsdag af, så kan de bl.a. møde tratorpiloten Anders Heick fra Hejnsvig.

For Anders holder gyllesæsonen aldrig helt stille.

Når danske myndigheder beordrer stop for gyllekørslen, så fortsætter han i Farming Simulator - eller tager sig en ekstra tur efter fyraften hjemme foran computeren. Det er stort set samme gyllesæt, han kører med på og udenfor skærmen.

Men hvor tæt kommer spillet på den virkelige verden for dem, som også kører de store maskiner i hverdagen?

Vi tog et smut ud og så på Anders’ grej på marken og på computeren - og mødte et par gutter, Søren Christensen og Bjørn Andersen, på deres landbrugsskole Kjærgård Landbrugsskole ved Bramming, som også er helt vilde med spillet.

Nyt TraktorTech 26. marts

Hør mere i det nye TraktorTech om hvorfor Farming Simulator 19 på få måneder har solgt i et fem-cifret antal i Danmark - og iøvrigt hvilket stort traktormærke, som er på vej ind i spillet.

Årets anden udgave af traktormagasinet byder på anden halvdel af vores mest grundige traktortest til dato. I sidste TraktorTech fik du de første 24 sider, hvor de testede traktorer på ca. 200 hk med powershift transmission blev vejet op mod hinanden.

Denne gang går vi i dybden med hver enkelt traktor over 18 sider.

Du kan også møde en af New Hollands allerstørste modeller, en T9’er, på knap 500 hk, som må kæmpe på sandjorden for at klare en stor dræningsplov.

Snyd heller ikke dig selv for et Flash Back til dengang Lamborghini lancerede deres første seks-cylindrede traktor.

Og meget andet godt.

Mangler du et abonnement på TraktorTech, så kan du online selv bestille det via www.landbrugsmedierne.dk/abonnement.

 

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.