Teoretisk snitlængde: 18 mm

De produceres ikke længere, men kan findes brugt, og reservedelslister og manualer er fortsat tilgængelige på de sidemonterede eksaktsnittere fra JF.

De er ved at være nogle ældre ’damer’, JFs sidemonterede eksaktsnittere i 800- og 850-serien. De er selvklart forlængst gået ud af produktion - det skete omkring årtusindskiftet. Men de kan fortsat findes brugt, også i nogenlunde stand.

Maskinerne var populære i en række af de store ’græslande’ som Nordtyskland, Holland, England, Irland og det øvrige Skandinavien.

Det er også muligt via Kongskildes hjemmeside at finde manualer og reservedelslister til 850-serien, Til 800-serien kan de købes flere steder på nettet.

800- og 850-serien lever til fulde op til eksaktsnitter-bertegnelsen. Afhængig af valg af kædehjul er det muligt at opnå en teoretisk snittelængde ned til 18 mm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.