Dagbog fra Zambia: Ydelsen stiger hver dag - nu på 19,7 liter pr. ko
Vi er tæt på at være klar med mejeriet, og det bliver utroligt spændende at se hvordan folk tager i mod vores mælk på markedet. I dag har vi haft officiel åbning af vores mælkebutik, skriver Peter Bojsen, der arbejder på en nystartet malkebedrift med 230 køer i Zambia.
.. Af Peter Bojsen, Kukula Seed, Zambia Tiden flyver af sted når tingene går godt. Vi har haft nogle gode produktive måneder og er næsten ved at være færdige med vores mejeri. Tankene er sat op og kører, hvilket pasteuriserings- og homogeniseringsanlægget også gør. -------- MÆLKEANLÆG PASTEURISERER 1100 LITER I TIMEN ----------------------- Det bliver utroligt spændende at se, hvordan folk kommer til at tage imod os på markedet. Det bliver interessant at se, hvor meget mælk vi kan sælge...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.