Debat på @malkekvæg: Hvor finder jeg malkeanlæg mens jeg får renoveret?

Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Troels Bjørn skal have renoveret malkekarusellen og spørger vennerne på Malkekvæg til råds

Troels Bjørn:

Vi skal have renoveret vores slidte karusel, og montørerne kan gøre det på ca. 14 dage, men problemet er, at de to mobile malkeenheder jeg har bestilt til at malke under renoveringen, er lejet ud.

De er nok først ledige i uge 25-26, hvilket medfører at vi kommer over i min families sommerferie, og herefter er der høst osv. Ergo ville det være meget at foretrække, at kunne få foretaget renoveringen fra uge 17 hvor delene bliver leveret, men så skal jeg selv finde alternativ malkeanlæg.

Er der nogen der har et bud på hvordan jeg kan få malket mine ca 320 malkende køer i 14 dage, så er jeg meget interesseret?

På forhånd tak

Opslaget har fået 49 kommentarer, her er et par af dem

Casper Bo Madsen:

Jeg har ikke svaret, men 14 dage, det var lang tid, uden overhovedet at have forstand på det  kan man ikke tage det værste imellem malkningerne og så ta resten når tiden er til det? Og hvis de kommer 2-3 folk burde de da kunne nå noget?

Per Christian Nielsen:

Nyt malkecenter. Du har allerede for lille kapacitet og det bliver ikke bedre ved en renovering. Husk folk kan ikke koncentrere sig 100 % om malkning i mere end 2,5 time pr gang, så skal der nye folk til hvis malkning tager længere tid

Læs alle kommentarer til opslaget her

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.