Flotte priser på velbesøgt avlsdyrsauktion

Jubilæumsskuet blev en god oplevelse for de 100 fremmødte limousiner, hvoraf hovedparten (grundet de Corona-aflyste dyrskuer) var på dyrskue for allerførste gang.

Der var god bydelyst på auktionsdyrene, da Dansk Limousine Forening holdt jubilæumsskue og auktion 1. april i Herning. 

Første dyr i ringen var en ko med kalv ved siden – sættet blev solgt for 31.000 kr.

Derefter fulgte 8 tyre, som blev solgt til priser mellem 22.000 og 44.000 kroner. Gennemsnitsprisen for de solgte tyre var 32.500 kroner. Alle dyr blev solgt til danske købere. 

Jubilæumsskuet blev en god oplevelse for de 100 fremmødte limousiner, hvoraf hovedparten (grundet de Corona-aflyste dyrskuer) var på dyrskue for allerførste gang. Dyrene fik vigtig dyrskueerfaring, og mange af dyrene kommer vi helt sikkert til at se igen til sommerens dyrskuer. 

Blandt de 39 udstillere var de syv førstegangsudstillere. De nye udstillere fik blod på tanden i forhold til at udstille på kommende dyrskuer, mens de mere rutinerede fik støvet dyrskueformen af. 

Publikum stod/sad tæt omkring den indendørs udstillingsring. Mange fulgte bedømmelser og konkurrencer fra start til slut.  

Ungdommen sejrede

Den franske dommer var på hårdt arbejde, for der var mange dyr af meget høj kvalitet. Besætningskonkurrencen - den måske mest prestigefyldte af konkurrencerne - blev velfortjent vundet af Krogen Limousine, som stillede med 8 flotte dyr. Krogen Limousine var repræsenteret af kæresteparret Simon Thaysen Smidt og Michelle Høyer. Flere andre unge udstillere hentede også præmier med hjem, heriblandt Mathias Nymann Olsen, som vandt bedste handyr. 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.