Glad fodermester hitter på Facebook
En fodermester fra Arden har fundet opskriften på at gøre arbejdsdagen sjov og anderledes. Han laver musikvideoer fra stalden - og de hitter!

Om der er gået en musikvideoproducer tabt i Daniel Sivert Drastrup vides ikke, men den unge fodermester hitter lige nu på Facebook.

På Daniels facebookside ligger den ene musikvideo efter den anden. Her fortolker han danske og udenlandske hits, og de medvirkende er - ja, køer!

Noget tyder på, at han har fat i den lange ende, for flere af videoerne er set op til 90.000 gange. Daniel Sivert Drastrup har i to år danset og sunget med køerne i stalden, og det fortsætter han med.

På spørgsmålet om, hvorfor han gør det, svarer Daniel:

»Det er sjovt at gå rundt og lave videoerne. Jeg har det sjovt på arbejde, og jeg får nærmest udelukkende positive kommentarer på videoerne. Så længe folk synes, det er superfedt, så fortsætter jeg med det,« griner Daniel.

Hvis du har lyst til at se, hvad det er for noget Daniel har gang i, kan du se videoerne her:

Her fortolker Daniel Babous Supernova:

Her kan du høre hans version af Medinas Giv Slip:

Joey Moe har også fået en tur:

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.