Homoseksuel tyr reddet fra døden af tegneserie-udvikler

Tegneserie-udvikleren Sam Simon har reddet den homoseksuelle tyr, Benjy, fra slagteriet

I sidste uge skrev Landbrugsavisen.dk om den irske avlstyr Benjy, der skulle slagtes. Dette skulle han, fordi han var homoseksuel og ikke interesseret i kvæg af det modsatte køn, hvilket gjorde, at han ikke kunne bruges til avl. 

Efterfølgende har der været stor fokus på den homoseksuelle tyr på flere forskellige medier - og det har resulteret i en redning af Benjy fra døden. 

Sam Simon, der har været med til at udvikle animations-serien The Simpsons har nemlig valgt at frelse Benjy fra skæbnen på slagteriet. Tyren skal i stedet transporteres til et fristed, hvor han leve resten af sit liv uden at skulle bekymre sig om at ende som bøffer. Dette er sket efter en donation fra Sam Simon på omkring 45.000 kr.

Sam Simon, der selv er veganer, hørte om Benjy igennem den amerikanske dyreretsforening, PETA: 

"PETA fortalte mig om Benjy, og jeg følte mig tvunget til at hjælpe. Alle dyr har en skæbne i fødekæden, men at dræbe denne tyr, fordi han er homoseksuel, ville være en dobbelt tragedie" siger han til Daily Mail.  

Læs den tidligere artikel om Benjy her.

Emneord slagtning, dyrevelfærd

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.