Kærlighed er kvægbrugernes motivation
Kærligheden til køerne får kvægbrugerne til at knokle hver eneste dag, selvom økonomien strammer.

Mælkeprisen falder, mælkekvoten strammer, ligesom økonomien også gør det blandt flere af Danmarks mælkeproducenter.

Men hvad får landbrugsfamilierne til at stå op før solen, arbejde lange dage inklusiv weekender og helligdage og kæmpe for rettidig bjærgning af græs og majs fire-seks gange årligt?

»Det gør køerne, og stoltheden over erhvervet og kærligheden til køerne!,« mener chefkonsulent for Syddansk Kvæg, Søren Greve Olesen.

Syddansk Kvæg har derfor valgt at have en stand på årets kvægkongres, som løber af stablen mandag og tirsdag 23. og 24. februar.

Temaet for standen er »Kærlighed til køer«.

»Rådgivningen skal virke. Derfor var det en naturlig beslutning, at Syddansk Kvæg skulle deltage med en stand på Kvægkongressen. Vi er bindeleddet mellem forskning og praktisk landbrug, og en stand på kongressen er et naturligt samlingspunkt for viden, praktik, forskere og mælkeproducenter,« udtaler Søren Greve Olesen i en pressemeddelelse.

Mere om dette tema

Der kommer løbende nyheder fra årets kvægkongres. 

Syddansk Kvæg sætter især fokus på følgende rådgivningsprodukter på Kvægkongressen:

  • MasterFarmers
  • Nye øjne, mere mælk
  • LEAN over alle grænser
  • Afgræsningsskolen
  • KvægNøglen

På kongressen byder ansatte og udvalget i Syddansk Kvæg på en faglig snak, og efter middagen også på en forfriskning på kvægkongressen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.