KvægLyt - ny podcastserie med kvægviden og politik

Nu kan du lytte til Landbrug & Fødevarers nye podcast-serie KvægLYT med aktuel kvægfaglig viden fra Seges Innovation og politiske kommentarer fra sektor kvæg.

En ny podcast-serie - KvægLYT - har set dagens lys. Det er Landbrug & Fødevarers sektor Kvæg, der står bag den nye serie, som lægger sig tæt op ad nyhedsbrevet KvægNyt. I hver podcast-episode udvælges to af de mest aktuelle og relevante historier fra nyhedsbrevet, som uddybes og perspektiveres af de fagfolk fra Seges Innovation, der står bag. Desuden får man hver gang også en kommentar med fra Landbrug & Fødevarer Kvægs top om aktuelle emner, der rør sig i kvægbruget her og nu, og indblik i, hvordan der arbejdes med dem.

Nogle har det bedre med at lytte end at læse

Formand Christian Lund glæder sig over den nye mulighed for at nå ud til kvægbrugerne.

- Rigtig mange går og lytter til podcast, når de arbejder i stalden og marken. Det gælder også mine egne medarbejdere, når de for eksempel strør kalve eller finder køer til inseminøren. Selv lytter jeg til podcast, når jeg sidder i bilen. Derfor synes jeg, det er supergodt, at man nu har mulighed for at tune ind på KvægLYT og blive inspireret og dygtigere sig ad den vej. Nogen har det bare bedre med at lytte end at læse, lyder det fra formanden.

Flere ord på det politiske og dybere ned i det faglige

Christian Lund bakkes op af sektordirektør for L&F Kvæg, Ida Storm

KvægLyt giver os mulighed for at komme lidt dybere i nogle af historierne, end man kan med den korte tekst i KvægNyt. Og så synes jeg, at konceptet med to faglige og en politisk historie i hver episode er rigtig god. For det giver os mulighed for at sætte lidt flere ord på de politiske sager, som vi arbejder med, end vi ellers har mulighed for hen over året.

Lyt til KvægLyt her

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.