Mælkeproducent: Jeg får de bedste ideer, når jeg holder ferie
Mælkeproducent Brian Fruergaard-Roed svarer på månedens spørgsmål i fagmagasinet KVÆG, der udkommer i næste uge. Læs alle fire svar fra Landmandspanelet i det nye nummer.

Hvor meget ferie holder du?

I denne sommer har vi været en uge i sommerhus og holdt en uges ferie herhjemme, hvor der ikke var planlagte opgaver. Derudover plejer vi gerne at holde efterårsferie og tage nogle weekender i en ferielejlighed, som vi har adgang til. En tur sydpå eller på ski har vi også tidligere praktiseret.

Jeg prioriterer det højt at holde fri med familien. Det er godt at komme væk, og ferierne giver mig tid til at få gode ideer. Det skal man ikke undervurdere. De ideer, jeg får til daglig, er ofte af mere praktisk karakter. På ferierne kan jeg se det hele på afstand.

Mine ansatte plejer også altid at afvikle en del ferie i sommerperioden. I år vil de dog gerne udskyde ferien til de kan komme ud at rejse igen. Vi skal snart have planlagt deres ferie, så vi er sikre på, at de får det afholdt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.